Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s formátem pro hlavní vysílací čas a vězte, že to nebude „pouhé“ vaření receptů na klidné nedělní dopoledne. Zdeněk se vrací v plné polní k tomu, co mu jde nejlépe. K reality show, kde scénář píše život! Jako inkvizitor českých hospodských nešvarů se vydá ve svém foodtrucku opět do akce – do pekla a zpět – a má na to pouhých 24 hodin. V tomto krátkém čase je jeho úkolem v utajení zjistit veškeré dostupné informace o provozovně a odhalit její slabiny.
Začalo to v roce 2009 a pokračuje dodnes. Pořadem Ano, šéfe jsme odstartovali na TV Prima misi za lepší české restaurace a tato mise pokračuje dodnes. Nová řada pořadu Ano, šéfe! startuje už tento podzim, takže se máte na co těšit.
V tomto pořadu jsem Vás provedl v klidu, pohodě a s trochou humoru sobě vlastním všemi úskalími grilování. Vysvětlili jsme si, co je při grilování důležité, nač si dát pozor a čeho se vyvarovat. Věřím, že jsem vás naučil rozumět surovinám, pomohl zvládnout základní grilovací techniky a inspiroval vás přípravou vynikajících jídel.
Další sezónu grilování jsme začali na mé farmě, kde se rád měním v usměvavého hostitele. Ukázali jsme si, že vařit se dá venku za každého počasí a pro každého, od hasičů až po nejmlsnější děti.
Cooking show je založená na propojení profesionality a domácí kuchyně. Obojí je třeba dělat s nasazením, a navíc to musí člověka i bavit. O tom, že mě vaření opravdu baví, snad už nikdo nepochybuje! Sledujte můj pořad a vařte doma stejně jako šéf.
Kurzy vaření nejsou dostupné pro všechny. Na Primě jsme společně vše zvládali z pohodlí domova a zdarma. Vařili jsme ze surovin, které jsou dostupné a blízké všem. I obyčejné jídlo, které se často zdá jako velmi jednoduché, může být totiž povýšeno na delikatesu!
Moje škola vaření na TV Prima. Uvařili jsme společně celou řadu chutných jídel, ale také si povídali o surovinách a různých technikách vaření. Mistra totiž dělá nejenom trénink, ale také dobrá znalost a pevné základy samotného řemesla. Ty jsem se vám pokusil předat.